Pilih negara atau rantau anda.

Close
Masuk Daftar E-mel:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Kandungan Penaja: SIGLENT SVA1015X Spectrum Analyzer

Penganalisis spektrum SIGLENT SVA1015X adalah alat yang sangat kuat dan fleksibel bagi pelbagai ukuran dalam julat frekuensi dari 9 kHz hingga 1.5 GHz. Spesifikasi asas yang besar adalah asas untuk semua fungsi dan ciri yang ada dan tersedia. DANL yang sangat rendah (paras purata bunyi dipaparkan) -156dBm dan pelbagai penapis RBW (1Hz - 1MHz) membolehkan pengguna melihat isyarat yang sangat kecil dan sempit. Penjana penjejakan dimasukkan sebagai standard dan membolehkan pengguna melakukan pengukuran pengecilan skalar pada kabel, penapis dan komponen lain. Setakat ini, semua yang boleh dijangkakan dari penganalisis spektrum asas yang baik adalah di tempat. Tetapi terdapat lebih banyak kemungkinan dengan SVA1015X.

Satu, sementara itu, keperluan yang sangat umum adalah keupayaan untuk melakukan pengukuran atau pengukuran pra-pematuhan EMI. Reka bentuk data kelajuan tinggi hari ini, peranti IoT dan Mod Switched Power menyediakan inheren banyak sumber untuk isu EMI. Oleh itu, pengukuran pra-pematuhan EMI dan debugging pada semua peringkat semasa reka bentuk sangat diperlukan. Siglent menawarkan penyelesaian pilihan untuk SVA1015X yang boleh dibeli dan dipasang pada bila-bila masa. Pilihan ini memanjangkan set penapis RBW dengan EMI-Filter khusus dan juga pengesan Quasi-Peak. Menambah satu set kuar padang dekat (SRF5030 (T)) melengkapkan set debugging peringkat kemasukan. Bersama-sama dengan LISN ia merupakan persediaan yang hebat untuk mengukur ukuran pra-pematuhan EMI.

Ciri yang lebih khusus adalah Analisis Rangkaian Vektor. Pilihan ini juga boleh ditambah pada bila-bila masa kemudian dan membolehkan pengguna melaksanakan ukuran S11 dan S21. Pengukuran boleh dipaparkan dalam pelbagai format seperti X-Y (dB / fasa-over-frequency), carta polar atau Smith. Tugas-tugas tipikal contohnya pengukuran kelewatan kumpulan penapis atau tahap input / output penguat atau pencocokan antena dapat diselesaikan dengan mudah. Secara jujur, ketepatan keputusan tidak boleh dibandingkan dengan VNA yang lengkap, namun tetap prestasi opsyen ini sangat padat.

Sekiranya 1.5GHz tidak mampu untuk aplikasi anda dan anda memerlukan frekuensi yang lebih tinggi, perhatikan Siri SSA3000X Siglent. Ia menawarkan prestasi dan pilihan yang serupa. Tetapi ia tidak termasuk pilihan VNA. Jika anda memerlukan penyelesaian untuk pengukuran VNA di atas 1.5GHz dihidupkan di www.siglenteu.com ada sesuatu dalam perjalanan.

Bagi sesiapa yang tertanya-tanya, siapakah Siglent dan apa yang mereka lakukan? Siglent Technologies mula membangunkan oscilloscopes digital pada tahun 2002. Selepas 15 tahun penyelidikan dan pembangunan, portfolio produk termasuk oscilloscopes digital dengan Bandwidth yang mencapai 50 MHz dan kini naik ke 1GHz, oscilloscopes pegang tangan dengan atau tanpa saluran input terpencil, fungsi / bentuk gelombang sewenang-wenangnya penjana juga dalam pelbagai jalur lebar '(10MHz hingga 500MHz), Bekalan kuasa DC untuk makmal, multi-meter digital dengan 4.5 hingga 6.5digit, penganalisis spektrum dan penjana isyarat RF dengan Bandwidth maksimum 3.2GHz dan instrumen ujian umum lain . Siglent terus mengembangkan rangkaian produknya. Rancangan untuk 2019 adalah untuk melepaskan lebih daripada 3 produk baru dan melanjutkan portfolio semasa di satu pihak dengan instrumen prestasi yang lebih tinggi dan sebaliknya dengan kumpulan produk yang sama sekali baru.

Sepanjang masa, Siglent telah berkembang menjadi peneraju global dalam peralatan ujian dan pengukuran elektronik. Produknya menggabungkan ciri dan fungsi inovatif dengan komitmen yang kuat terhadap kualiti dan prestasi.

Pada masa ini, Siglent mempunyai tiga pejabat utama di seluruh dunia. Pertama, Ibu Pejabat di Shenzhen, China. Semua perkembangan dan pengeluaran dilakukan di sana. Terdapat lebih daripada 300 orang yang bekerja. Lebih daripada 100 jurutera yang bekerja di beberapa jabatan termasuk perkakasan, perisian, reka bentuk perindustrian, ujian, dan makmal alam sekitar peralatan canggih, serta pasukan pengurusan yang berkelayakan dan profesional teknikal lain

Anak-anak syarikat di Amerika dan Eropah diasaskan pada tahun 2014. Pejabat Amerika terletak di Solon, Cleveland / OH dan sejak pembukaan pejabat, ia telah berkembang secara berterusan hingga kini 6 orang. Mereka bekerja di jualan, perkhidmatan dan sokongan tempatan. Pejabat Eropah terletak di Hamburg / Jerman dan diuruskan dari jauh dari China. Sejak Oktober 2018, Siglent mula menggunakan kakitangan tempatan. Dalam pada itu, terdapat tiga pekerja yang mengambil berat tentang Perkhidmatan & Sokongan, Jualan dan Pemasaran. Matlamat utama adalah untuk menyampaikan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada pelanggan dan rakan jualan dan terus meningkatkan dan mengoptimumkan prestasi. Semua pembaikan dan kemudian juga penentukuran kilang akan dilakukan secara tempatan di pusat Eropah.

Seluruh jualan Eropah dilakukan oleh Pengedar yang sah. Kelebihan pelanggan adalah, bahawa rakan jualan Siglent seterusnya biasanya tidak jauh dan semua pra-jualan dan banyak aktiviti selepas jualan boleh dilakukan dalam bahasa setempat. Untuk mencari pengedar Siglent anda boleh merujuk laman web kami www.siglenteu.com -> Cara Beli.

Butiran kenalan

SIGLENT TECHNOLOGIES GERMANY GmbH
Liebigstr. 2-20
22113 Hamburg / Jerman
Tel: +49 (0) -819-95946
& # x49; nf & # x6f; -e & # x75; @ s & # x69; & # x67; l & # x65; & # x6e; t. & # x63; om