Pilih negara atau rantau anda.

Close
Masuk Daftar E-mel:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Kenyataan privasi

Infinity-Semiconductor.com melindungi maklumat peribadi anda, dan tidak mendedahkan, menyewa atau menjualnya kepada pihak ketiga.

Koleksi

Anda boleh melawat laman web kami tanpa memberitahu kami siapa anda atau memberikan maklumat peribadi tentang diri anda. Sebaik sahaja anda ingin meminta sebut harga, anda perlu melengkapkan borang permohonan kami untuk mendapatkan maklumat. Jika anda memilih untuk memberikan maklumat peribadi kepada kami, laman web kami hanya mengumpul maklumat yang diberikan oleh pengunjung secara sukarela. Kami akan mengumpulkan dan menyimpan maklumat peribadi berikut:

Pelawat Laman Web

Selamat datang ke Infinity-Semiconductor.com. Di Infinity-Semiconductor.com, privasi dan perlindungan maklumat peribadi anda dikendalikan dengan penuh perhatian. Kenyataan berikut akan memberitahu anda mengenai cara kami menggunakan dan mengurus maklumat yang kami kumpulkan. Setiap kali anda melawat Infinity-Semiconductor.com, pelayan kami mengenali dan log masuk alamat IP anda secara automatik. Alamat IP pada asasnya adalah alamat komputer yang membuat permintaan kepada pelayan web. Tiada maklumat peribadi atau butiran diperolehi dalam pertukaran data ini-pelayar pelawat tidak dirancang untuk memberikan maklumat ini.
Di Infinity-Semiconductor.com, pelawat alamat IP secara berkala dikaji semula dan dianalisis untuk tujuan pemantauan, dan dengan berkesan memperbaiki laman web kami hanya, dan mereka tidak akan dikongsi di luar Infinity-Semiconductor.com. Semasa lawatan laman web, kami boleh meminta anda untuk maklumat hubungan (alamat e-mel, nombor telefon, nombor faks dan alamat untuk penghantaran / bil). Maklumat ini dikumpulkan secara sukarela-dan hanya dengan kelulusan anda.

Keselamatan

Infinity-Semiconductor.com mengandungi kandungan, perkhidmatan, pengiklanan dan bahan lain yang dihubungkan ke laman web yang dikendalikan oleh pihak ketiga. Kami tidak mempunyai kawalan ke atas maklumat peribadi yang dikumpul oleh laman-laman ini, dan tidak bertanggungjawab terhadap ketepatan dan kandungan tapak-tapak tersebut.
Dokumen ini hanya menangani penggunaan dan pendedahan maklumat yang dikutip oleh kami, dasar yang berbeza boleh digunakan untuk pihak ketiga. Infinity-Semiconductor.com tidak mengawal tapak lain, dan Dasar Privasi ini tidak terpakai kepada mereka. Kami menggalakkan anda merujuk kepada dasar privasi pihak ketiga yang berkenaan.

Kuki

Kuki adalah fail teks mudah diletakkan pada cakera keras anda, dan ia sama selamat seperti mana-mana data lain yang disimpan dalam komputer. Cookies dicipta oleh laman web dan digunakan untuk menyimpan data untuk memudahkan pengunjung. Cookie tidak dapat digunakan oleh tapak web selain daripada yang menciptakannya, atau membaca data dari komputer anda selain dari data yang disimpan di dalamnya. Data yang kami pilih untuk disimpan di kuki kami mungkin tidak termasuk maklumat kewangan, maklumat hubungan, atau data peribadi dan sensitif yang lain. Laman kami hanya menggunakan kuki untuk mengingati keutamaan pelawat kami untuk menyampaikan kandungan yang mereka perlukan secara khusus.

Ketua

Kami berhak untuk membuat perubahan pada dasar privasi kami pada bila-bila masa tanpa pemberitahuan terlebih dahulu.