Pilih negara atau rantau anda.

Close
Masuk Daftar E-mel:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Kaedah Penghantaran

Infinity-Semiconductor.com menawarkan pelbagai jenis kaedah penghantaran: kami boleh membantu anda menyusun penghantaran pakej melalui Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS, atau Cara lain yang anda suka, anda boleh memilih perkhidmatan logistik anda sendiri jika anda telah bekerjasama dengan beberapa penghantaran tertentu company.We juga menerima kaedah penghantaran seperti yang diminta oleh pelanggan.


Kos penghantaran:


Masa dan Destinasi Penghantaran

Kami akan mengatur penghantaran dalam masa 1-2 hari dari tarikh semua item tiba di gudang kami.
Tugas, cukai dan yuran lain adalah tanggungjawab penerima, kerana caj kami hanya meliputi yuran pengangkutan pakej. Untuk menganggarkan kos yang mungkin, sila periksa dengan pejabat pabean negara anda.

Berikut adalah menyampaikan jadual waktu dari gudang kami ke destinasi anda untuk rujukan anda.

Asia Amerika Utara Eropah Timur Tengah Amerika Selatan Afrika
DHL 2-4 hari 3-4 hari 3-5 Hari 3-6 Hari 3-5 Hari 4-6 hari
IP FedEx 2-4 hari 3-4 hari 4-5 hari 3-6 Hari 4-6 hari 4-6 hari


* Penghantaran dan penghantaran adalah dikira dalam tempoh hari bekerja dari hari Isnin hingga Jumaat. Dalam kes cuti utama seperti Krismas, sila berikan masa penghantaran tambahan. Semasa majlis-majlis khas ini kami akan mengingatkan anda tentang kelewatan yang mungkin.
Negara-negara berikut kami TIDAK BOLEH menghantar, disebabkan oleh dasar: Afghanistan, Republik Afrika Tengah, Republik Cote d'Ivoire, Republik Demokratik Congo, Republik Rakyat Demokratik Korea, Komanwel Eritrea, Republik Libanon, Republik Liberia, Republik Demokratik Somalia, Republik Sudan.
Untuk maklumat lanjut mengenai penghantaran, sila hubungi kami di Info@infinity-electronic.com