Pilih negara atau rantau anda.

Close
Masuk Daftar E-mel:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Tentang kita

Infinity-Semiconductor.comKedai Komponen Elektronik Terbesar di Dunia Online
pengedar global terkemuka yang mengkhususkan diri dalam Litar Bersepadu (IC), RF / IF dan RFID, Sensor, Transduser, Suis, Relay, Kapasitor, Optoelektronik dan Semikonduktor Diskrit ....

BFaedah untuk Anda

Selamatkan Masa Anda. Jimatkan duit anda.
Lebih 900 ribu nombor bahagian dalam stok untuk penghantaran segera. Dengan item talian 6+ Juta komponen elektronik yang tersedia di Infinity-Semiconductor.com. Persekitaran perolehan dalam talian yang cekap kami memastikan kos transaksi yang lebih rendah.

Infinity-Semiconductor.com adalah salah satu pengedar komponen elektronik terbesar dan paling pesat berkembang di dunia. Misi kami adalah untuk membantu pelanggan kami dengan cepat mencari komponen elektronik yang mereka perlukan dengan harga yang kompetitif.
Produk yang Diiktiraf
100% Jaminan Baru & Awal, Waranti 1 Tahun Bagi Semua Produk. Komponen elektronik Orininal, Berkualiti Tinggi dengan harga yang kompetitif.
Khidmat Pelanggan
Kecekapan Kerja Terbaik, Pantas Pantas, Penghantaran & Penghantaran Cepat. Kirimkan kami RFQ dalam talian Sekarang, Kami akan menjawab dalam 24 jam.
Pasaran Global
Pada bila-bila masa, Lebih daripada 2,000,000 Komponen Elektronik Tersedia dalam Stok dan Bersedia untuk Kapal dari ibu pejabat kami di Hong Kong.
Komponen yang sudah usang
Kami membekalkan Hard untuk Cari, Long Lead-Time, End-Of-Life (EOL) dan Komponen elektronik usang.
Jaminan Harga Rendah
Kami akan Mengalahkan apa-apa Maklum Balas yang Berguna! Sekiranya Anda Terima Quote yang Lebih Baik. Sila hubungi kami dan Kami akan Lakukan Terbaik Kami untuk Bertemu atau Mengalahkan Best Quoted Anda.

IPengenalan

Pakar rantaian bekalan komponen elektronik yang dipercayai - Infinity-Semiconductor.com
Kami dengan bangganya menawarkan pelbagai produk yang paling komprehensif termasuk keluaran terbaru dari pengeluar elektronik terbaik di dunia.
Jenama kelebihan kami: Xilinx, Altera, Microsemi, Microchip, Kekisi, Instrumen Texas, STMicroelectronics, Infineon, NXP, Maxim Integrated, Cypress, Fairchild, ON Semikonduktor, Zilog, Intel, Honeywell, Panasonic, Broadcom, Omron, Sharp, KEMET, AVX , TE Connectivity, dan More ...

WApa yang kita jual

Kami dengan bangganya menawarkan pelbagai produk yang paling komprehensif termasuk keluaran terbaru dari pengeluar komponen elektronik terbaik di dunia termasuk Litar Bersepadu (IC): PMIC, Memori, Logik, Linier, Antara Muka, FPGA Terbenam, CPLDs, Mikroprosesor, Mikrokontroler, Resistor, Kapasitor, Suis, Sensor, Transduser, RF / IF dan RFID, Modul Semikonduktor, Relay dan komponen elektronik lain.

Infinity-Semiconductor.com

menyediakan penyelesaian sumber yang lengkap dan kos efektif kepada OEM, CEM, pengedar, keperluan pengeluar dan syarikat lain. Kami membawa komponen elektronik berkualiti tinggi dari sumber yang dipercayai untuk menyelesaikan isu-isu rantaian bekalan dan menyediakan saluran edaran untuk inventori berlebihan.

Kenapa kita?

Kita boleh menyelesaikan masalah sumber yang paling sukar untuk anda:
Komponen elektronik yang sukar dijumpai
100% Baru & Dijamin Dijamin
Harga Berkualiti Tinggi dan Kompetitif
Belian Setempat untuk Komponen Elektronik
Kos Pemerolehan yang Lebih Rendah, Penghantaran Percuma Tersedia

Jimat Masa Anda. Luangkan Kos Anda.

Lebih 900 ribu nombor bahagian dalam stok untuk penghantaran segera. Dengan item talian 6+ Juta komponen elektronik yang tersedia di Infinity-Semiconductor.com. Persekitaran perolehan dalam talian yang cekap kami memastikan kos transaksi yang lebih rendah.
Mendapatkan sebut harga

CHubungi kami

  • Tel:+00 852-3050 6900
  • E-mel:Info@infinity-electronic.com
  • Faks:+00 852-3050 6944
  • Alamat:17F, Bangunan Komersil Gaylord, 114-118 Jalan Lockhart, Wan Chai, Hong Kong
Hubungi kami