Pilih negara atau rantau anda.

Close
Masuk Daftar E-mel:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Power Stamp Alliance memotong keperluan CPU hos untuk memantau PSU, dan menambah reka bentuk rujukan

PowerStapAlliance-Controller-Stamp-envelope

Perikatan (Technologies Terbenam Artesyn, Penyelesaian Kuasa Bel, Flex, dan STMicroelectronics) telah membuat spesifikasi bersama untuk beberapa jenis modul penukar 48Vdc-dc - yang digelar 'kuasa setem' (spesifikasi di sini) dan terutamanya bertujuan untuk peralatan IT dan pemprosesan pemprosesan data yang besar dengan pengedaran kuasa level 48V, contohnya FPGAs dan asics yang berkuasa tempatan.

Power-Stamp-Alliance-controllerModul baru, 'setem pengawal'Akan digunakan dengan' setem kuasa satelit ', ditakrifkan lebih awal. Ia bertujuan untuk menyediakan semua permintaan antara muka pengguna, kawalan dan bekalan voltan sehingga enam satelit, "yang membolehkan penukaran kuasa dapat dicapai tanpa apa-apa tuntutan yang dikenakan ke atas aplikasi tuan rumah," kata organisasi itu. "Ia sesuai untuk sistem pelayan, penyimpanan dan pengkomputeran di mana ruang berhampiran pemproses terhad. Sistem tuan rumah hanya perlu menyediakan rel sumber 48V untuk setem pengawal dan satelit, membuang keperluan untuk sebarang tegangan bias utama dan menengah. "

PowerStapAlliance-Ice-Lake-VR13-boardPada masa yang sama, Perikatan mengumumkan papan reka bentuk rujukan untuk pemproses berdasarkan Intel 10AR generasi microarchitecture CPU yang diberi nama code Lake Ice.


Papan rujukan lain boleh didapati untuk pemproses Intel VR13 (Skylake), dan untuk asics dan FPGAs.

Terdapat juga antara muka pengguna grafis (GUI) yang boleh digunakan oleh pemaju dengan produk dari mana-mana syarikat ahli, dan papan reka bentuk rujukan baru untuk chipset ASIC dan / atau FPGA semasa.

Ahli Perikatan Perangko Kuasa bersetuju dengan jejak produk standard, dan fungsi yang disediakan di dalam, sambil bersaing secara berasingan melalui pembezaan dalam topologi, litar dan prestasi.