Pilih negara atau rantau anda.

Close
Masuk Daftar E-mel:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Penyata Invois

Dear semua pengguna, anda akan menerima invois komersil rasmi kami selepas pembelian dari Infinity-Semiconductor.com, sila baca arahan di bawah dengan berhati-hati.

1, Arahan invois yang dikeluarkan

Invois akan dikeluarkan dari Infinity-Semiconductor.com. Amaun invois akan tertakluk kepada amaun sebenar yang anda bayar.
Infinity-Semiconductor.com menyediakan dua jenis invois, invois VAT (tidak boleh diterbitkan) dan invois khas VAT (Deductible).
Untuk meningkatkan kecekapan operasi dan mengelakkan kesan pulangan, invois akan dikeluarkan dalam 5 hari bekerja selepas pengguna mendapat barangan.
Sila isikan alamat yang betul, orang kenalan, nombor telefon untuk memastikan invois boleh dihantar tepat. Jika anda tidak mengisi maklumat ini, Infinity-Semiconductor.com akan menghantar invois ke alamat yang sama seperti barang dihantar, supaya kami dapat menghubungi anda dalam masa.

2, invois VAT

Infinity-Semiconductor.com biasanya mengeluarkan invois VAT untuk pengguna yang bukan pembayar cukai umum.
Sila tulis nama syarikat yang berkenaan dan maklumat cukai dalam invois.

3, invois khas VAT

Jika anda perlu mengeluarkan "invois khas VAT", sila hubungi perakaunan kami, jika tidak sistem Infinity-Semiconductor.com akan mengeluarkan invois VAT.
Sila isi dan semak dengan teliti semua maklumat invois, Infinity-Semiconductor.com tidak akan bertanggungjawab jika terdapat sebarang kesilapan.
Invois khas VAT akan dihantar melalui ekspres selepas anda mengesahkan penghantaran.
Sila isikan nama syarikat, alamat, nombor telefon, nombor cukai, nama bank dan akaun, alamat penghantaran Invois, supaya pengguna boleh menggunakan invois khas VAT secara normal, tetapi semua informasi diisi harus sama dengan pembayaran pajak.
Nama syarikat mestilah nama pendaftaran industri dan komersil.
Alamat syarikat dan nombor telefon invois mesti sama dengan maklumat syarikat anda.
Nombor pendaftaran cukai adalah nombor pada & lt; & lt; Sertifikat pendaftaran cukai & gt; & gt ;, 15 nombor biasanya, sila semak dengan teliti dan input.
Nama bank dan nombor akaun mesti dituliskan, untuk kedua-duanya.

4, Pengumuman

Jika pengguna menulis maklumat yang salah untuk invois khas VAT, maka Infinity-Semiconductor.com akan mengeluarkan invois VAT secara automatik, dan tanpa dikembalikan.
Infinity-Semiconductor.com tidak akan menerima permintaan untuk mengeluarkan semula invois khas VAT, jika kami telah mengeluarkan invois mengikut maklumat pengguna.

5, peringatan mesra

Sekiranya anda mempunyai keraguan tentang invois yang dikeluarkan, sila hubungi jabatan kewangan Infinity-Semiconductor.com.
Sekiranya anda tidak menerima invois dalam tempoh 30 hari selepas mendapat barangan, sila hubungi perkhidmatan pelanggan Infinity-Semiconductor.com. Kami tidak akan mengeluarkan invois kali kedua jika anda tidak boleh menghubungi kami dalam 90 hari (sejak tarikh pesanan)
Nama produk dalam invois akan menulis Komponen Elektronik, nombor Bahagian akan ditulis sebagai pesanan sebenar, tidak ada permintaan istimewa lain.

6, pulangan Invois

Sila hubungi khidmat pelanggan kami jika anda mengetahui maklumat invois tidak betul sebagai pesanan, Infinity-Semiconductor.com akan menggantikan dan menghantar yang betul sekiranya.
Sila hubungi khidmat pelanggan kami jika anda ingin menukar maklumat invois, kami akan menghantar invois yang disemak semula ke alamat yang ditunjukkan selepas jabatan kewangan kami disahkan.
Tanpa kelulusan perkhidmatan pelanggan, jabatan kewangan kami tidak akan menerima permohonan untuk invois yang diterbitkan semula dari telefon, faks, e-mel.