Pilih negara atau rantau anda.

Close
Masuk Daftar E-mel:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Dengrove menambah penjimat DC / DC penjimatan ruang dari Recom

Ia direka untuk aplikasi yang memerlukan ketumpatan kuasa tinggi dan kecekapan tinggi dan mempunyai penarafan kuasa dari 3.3W hingga 30W.

Mereka mematuhi jejak DOSA standard industri (12.19 x 12.19mm) dan boleh didapati dengan arus output undian 1.0A, 2.0A, 3.0A, atau 6.0A. Dengan menggunakan IC kawalan dan reka bentuk papan lapis pelbagai diklaim menghasilkan ketumpatan kuasa kelas yang terkemuka sehingga 800W / inci3 serta membenarkan penggunaan dalam aplikasi terkawal ruang.

Kecekapan maksimum adalah antara 97-99%, untuk operasi pada beban penuh dalam suhu ambien sehingga 107 ° C tanpa penyejukan udara paksa. Penukar ini dibungkus dalam logam boleh dengan satah tanah bersepadu untuk pelindung enam muka yang berkesan untuk pelepasan hingar yang minimum, kata pengedar. Mereka juga mematuhi EN 55032.

Ciri-ciri lain adalah kawalan fleksibel dan pilihan pemangkasan, pin untuk kawalan kuasa-baik, on-off dan penjujukan dengan masa naik output yang boleh diprogramkan untuk memudahkan penukar kuasa yang menjana secara serentak atau dalam urutan yang telah ditentukan sebelumnya. Voltan keluaran nominal 3.3V atau 5.0V boleh dipangkas ke atas atau ke bawah menggunakan perintang luaran tunggal. Terdapat juga kawalan permulaan lembut yang boleh diprogramkan.

Pengedar juga saham papan penilaian Recom untuk siri RPM untuk ujian, pembangunan dan prototaip.

Penukar DC-DC kini boleh didapati sebagai modul gunung permukaan dengan rangkaian grid darat (LGA).