Pilih negara atau rantau anda.

Close
Masuk Daftar E-mel:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

ON menambah kepada SiC MOSFETs

ON Semiconductor telah memperkenalkan dua SiC MOSFET yang bertujuan untuk aplikasi EV, solar dan UPS.

Gred industri NTHL080N120SC1 dan gred otomotif AEC-Q101 NVHL080N120SC1 dilengkapi dengan  Diod SiC dan Pemandu SiC, alat simulasi peranti, model SPICE dan maklumat aplikasi.

Dioda 1200 volt (V), 80 milliohm (mΩ), SiC MOSFETs mempunyai arus kebocoran yang rendah, diod intrinsik yang cepat dengan caj pemulihan terbalik yang rendah, yang memberikan pengurangan kehilangan kuasa yang curam dan menyokong operasi frekuensi yang lebih tinggi dan ketumpatan kuasa yang lebih tinggi, dan Eon yang rendah dan Eoff / pantas menghidupkan ON dan OFF digabungkan dengan voltan rendah ke hadapan untuk mengurangkan jumlah kehilangan kuasa dan oleh itu keperluan penyejukan.


Kapasiti peranti rendah menyokong keupayaan untuk beralih pada frekuensi yang sangat tinggi yang mengurangkan masalah EMI yang menyusahkan; Sementara itu, lonjakan yang lebih tinggi, keupayaan avalanche, dan ketahanan terhadap litar pintas meningkatkan daya tahan keseluruhan, memberikan kebolehpercayaan yang lebih baik dan jangka hayat keseluruhan yang lebih panjang.

Manfaat selanjutnya dari peranti MOSFETSiC ialah struktur penamatan yang menambah keandalan dan lasak dan meningkatkan kestabilan operasi.

NVHL080N120SC1 telah direka untuk menahan arus lonjakan yang tinggi dan menawarkan keupayaan dan avalanche yang tinggi ke atas litar pintas.

Kelayakan AEC-Q101 daripada MOSFET ditambah peranti SiC yang lain yang ditawarkan, memastikan ia dapat digunakan sepenuhnya dalam semakin banyak aplikasi dalam kenderaan yang muncul akibat daripada peningkatan kandungan elektronik dan elektrifikasi powertrains.

Suhu operasi maksimum 175 ° C meningkatkan kesesuaian untuk digunakan dalam reka bentuk automotif serta aplikasi sasaran lain di mana ketumpatan tinggi dan kekangan ruang menimbulkan suhu ambien khas.