Pilih negara atau rantau anda.

Close
Masuk Daftar E-mel:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Sensor tekanan permata menghulurkan sabun dan syampu untuk wearables

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensor

Dipanggil LPS33W, peranti diberi nilai IPx8 dilindungi oleh gel potting likat dalaman, dan dituntut untuk bertahan: "air garam, klorin, bromin, detergen seperti sabun tangan dan syampu, e-cecair, dan bahan kimia perindustrian ringan seperti n-pentane," kata ST.

Pakej ini adalah silinder (3.3mm diameter x 2.9mm), dan berbentuk, untuk memudahkan penggunaan cincin O apabila penutup dimetera diperlukan, dan tudungnya tahan kakisan.

Menurut firma itu, gel adalah formula proprietari, dan sifat-sifatnya, bersama-sama dengan isyarat penghawa dingin terbina dalam, mencapai bunyi tekanan 0.008hPa RMS.


"Kerentanan untuk mengalir semula tekanan pematerian semasa pemasangan juga sangat rendah, hanyut kurang daripada ± 2hPa dan pulih ketepatan normal dalam 72 jam," kata ST. "Pampasan suhu menyimpan ketepatan dalam ± 3hPa berbanding jarak operasi dari 0 ° C hingga 65 ° C."

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensorKomposisi gel adalah sedikit misteri, dengan hanya sifat mekanikal yang disediakan di dalam Lembaran data (Jadual 9)

Nilai pemangkasan kilang disimpan dalam struktur yang tidak menentu, dan dimuat turun ke dalam daftar di switch-on untuk operasi biasa. Tiada penentukuran lanjut diperlukan.

Penggunaan adalah 15μA dalam 'prestasi tinggi', 3μA dalam mod kuasa rendah dan 1μA apabila ditutup.

A 128-bit FIFO menyimpan sehingga 40 slot 32bit tekanan dan data suhu, mengurangkan kekerapan interaksi MCU tuan rumah, membolehkan tuan rumah tidur lebih banyak dan menjimatkan kuasa.

Bekalan adalah 1.7 hingga 3.6V, dan saya2Antara muka digital C dan SPI terbina dalam, seperti penapis lulus rendah.

Pengeluaran besar telah bermula.