Pilih negara atau rantau anda.

Close
Masuk Daftar E-mel:
0 Item(s)

APEC: Kuasa SiC dan alat kuasa berasaskan awan yang bertambah baik

Keupayaan carian telah dipertingkatkan, dan terdapat menu gaya karusel yang membolehkan peranti dan papan serasi yang dipilih dipilih, kata firma itu: "Jurutera dapat mengurangkan pilihan penyelesaian komponen dan sistem yang berdaya maju dan yakin prestasi sistem sebelum melakukan perkakasan sumber dan melengkapkan reka bentuk mereka. "

Demonstrasi di APEC merangkumi satu demonstrasi fasa tiga fasa silikon karbida (SiC) 11kW 100kHz yang dibina di sekitar NVHL080N120SC1 SiC MOSFET Siaga (1,200V,> 30A, ~ 80mΩ, TO247) dan pemandu pintu NCP51705 - yang termasuk pam-pam untuk mencipta kecenderungan negatif untuk memasukkan matlamat SiC mosfet.

OnSemi-eFusePada Semi eFuse

Juga dipamerkan akan menjadi eFuse, 'sensor pasif pintar' untuk automasi industri, penyelesaian USB-PD ketumpatan tinggi (penghantaran kuasa), litar balik balik clamp aktif dan modul kuasa pemandu motor.

Untuk mempromosikan Strata, sebuah kertas yang bercita-cita tinggi yang dipanggil 'Memuaskan senarai kehendaki pereka tekanan dengan semua alat yang betul dalam hanya satu kotak peralatan' akan dibentangkan (19 Mac 1:30 petang 303AB Bilik).

Persembahan lain ialah: 'Persembahan, kebolehpercayaan dan pertimbangan hasil dalam teknologi terkini di SiC dan teknologi mosfet semasa ramp-up' (Rabu 20 Mac 2 petang, lokasi periksa)